Rreth nesh

Në një periudhë kur gjithçka është jopersonale dhe e industrializuar, vendosëm të bëhemi një kompani e personalizuar. Kjo bëhet e qartë jo vetëm nga përkushtimi personal i themeluesve të saj në kërkimin dhe formulimin e kozmetikës, por dëshmohet edhe nga linjat tona të produkteve; Është gjithashtu e qartë nga përbërësit e specializuar të përdorur si dhe nga rezultatet e formulave. Kur pyetemi pse përfshijmë kaq shumë kode në linjat e produkteve tona, përgjigjja është që vendosëm të ofrojmë një përbërje të personalizuar për të përmbushur nevojat e secilës grua. Ne premtuam t'i ofrojmë mundësinë për të zgjedhur nga një grup trajtimesh të mahnitshme bazuar në përvojën dhe ekspertizën e tyre. Bazuar në vlerat tona personale dhe profesionale, ne dolëm me konceptin tonë - Konceptin personal profesional.

Një histori e krijimit personal…

Kompania është themeluar në vitin 1992 kur kimistët Michalis Papaefstratiou dhe Ioulia Armagou vendosën të hyjnë në industrinë e bukurisë, të zhvillojnë formula të reja dhe të aplikojnë vlera personale në punën e tyre laboratorike. dhe arritje profesionale… Në vetëm pak vite, kompania arriti një pozicion drejtues midis salloneve të bukurisë dhe nisi eksporte dhe partneritete me institute të njohura botërore të bukurisë. Një angazhim i fortë, personal…

Që nga viti 1992, kozmetologjia ka ndryshuar në mënyrë dramatike. Kërkesat bashkëkohore janë veçanërisht të larta. Sot, kozmetika duhet të jetë e krahasueshme me efektivitetin e kirurgjisë plastike. Kompania vazhdon të punojë me pasion, duke kërkuar vazhdimisht formulën tjetër, kombinimin tjetër, risinë e radhës.

VLERAT TONA

Cilësia e shkëlqyeshme e përbërësve, siguria dhe efektiviteti maksimal nuk janë parimet e vetme të laboratorëve tanë. Grupi ynë i shkencëtarëve ka zhvilluar gjithashtu një qëndrim personal shkencor profesional ndaj hulumtimit, kohës dhe diagnozës.

Nuk ka JO, në kërkime.

Ka thjesht nevoja për bukuri që kërkojnë përgjigje specifike menjëherë dhe në mënyrë të vazhdueshme. Kështu fillon misioni ynë. Jo… nuk është një fjalë e pranueshme. Sidoqoftë, dy nuk lejohen, pasi ato konsistojnë dhe pohojnë. Nuk ka JO. Ne jemi këtu për të siguruar zgjidhje dhe vazhdimisht punojmë për evoluimin e tyre.

Koha nuk mund të ndalet.

Sidoqoftë, mund të ngadalësohet. Pikërisht ky është misioni ynë. Për të ngadalësuar kohën. Për të bërë kalimin e kohës në lëkurë më ngadalë. Koha e ngadaltë. Kjo është lidhja jonë shkencore me kohën. Çfarë ndodh kur rrudhat shtohen ? Shkenca mund të vonojë procesin, por koha nuk ndalon. Për ne, edhe një grua gjashtëdhjetë vjeç mund të ndjehet mirë në lëkurën e saj, kur kujdeset për të duke përdorur produkte profesionale personale. Mesazhi ynë është i qartë. Mos u dorëzo. Nuk ka kohë.Një grua nuk duhet te heq dorë kurrë…

Lëkura ka gjëndje shpirtërore. Na flet dhe kërkon vlera.

Disa flasin për llojet e lëkurës, ne flasim për gjendjen shpirtërore të lëkurës. Disa flasin për thatësinë ... ne flasim për gjendjen e saj. Disa folën për rrudhat ... ne flasim për dëmtimin. Gjendja lëkurës. Kjo është mënyra se si na është përkthyer diagnoza, duke ndërmarrë hapa përtej përkufizimeve të lëkurës së ndjeshme, të thatë dhe të yndyrshme dhe duke vazhduar në një diagnozë më holistike… më specifike… më personale.