Produktet tona

Elements of evolution

Linja e elementeve të rinovuar, bazuar në përbërës dhe teknologji inovative, ofron formula bukurie që janë plotësisht në përputhje me tendencat botërore në Kozmetologji dhe përparimet më të fundit shkencore.

Brenda këtij konteksti të kozmetikës "state of the art", të gjitha produktet e linjës së elementeve të reja janë absolutisht të sigurta për shëndetin publik: pa parabanë, pa propilen glikol, pa vaj mineral, pa alergjen.

Pikat kryesore të evolucionit

Një linjë e plotë, e nivelit të lartë profesional të kozmetikës

Elemente të hulumtimit të gjerë mbi bukurinë dhe shëndetin e lëkurës

Një metodë e re gjithëpërfshirëse e veprimit të kombinuar dhe trajtimit efektiv të të gjitha kushteve të lëkurës

Shkencërisht dhe komercialisht unike

Përparësitë dalluese të linjës:

Mundësitë e pakufizuara të kombinimeve të produkteve (në varësi të teknikave të përdorura nga çdo zbukurues dhe pajisjet e përdorura në secilin objekt)

Zgjedhje e lehtë e produkteve

Klasifikimi funksional i produktit

Skin Boosters

A ka ndonjë trajtim të salloneve të bukurisë me produkte kozmetikë kaq të efektshëm dhe të saktë për të shtyrë takimin tuaj me kirurgji plastike?

Falë Skin Boosters, takimi juaj me kirurgun plastik shtyhet!

Përparësitë karakteristike të linjës:

Përgjigja për kirurgjinë plastike me kozmetikë të teknologjisë së lartë
Përbërësit aktivë që përcaktojnë Kozmetologjinë e ardhshme
Një pullë me siguri të përgjegjshme: pa parabanë, pa propilen glikol, pa vaj mineral, pa alergjen dhe DESTA DERMATOLOGJIKOG
Plotësoni terapitë individuale me protokol të rreptë të trajtimit
Sistemi jashtëzakonisht i saktë i terapisë, duke siguruar rezultate shumë të efektshme, të paracaktuara

SUNFILM

Produktet e reja të diellit SUNFILM nga Juliette Armand plotësojnë nevojat aktuale për mbrojtje të shtuar në diell.

Kombinimi i mbrojtjes së nevojshme…

Mbrojtja e garantuar nga dielli është tipari kryesor i produkteve. Filtrat e diellit me cilësi të lartë dhe shumë efikas janë zgjedhur për të përmbushur standardet më të rrepta, siç është standardi Australian për rrezet UV-A. Ato gjithashtu ofrojnë mbrojtje të plotë nga rrezet UV-B (me SPF 2-55).

ANTITOX unik nga Juliette Armand siguron vetitë antioksiduese të produkteve të diellit me faktorë të lartë mbrojtjeje. Është një kokteil antioksidues inovativ dhe i fuqishëm i gjeneratës së re me mekanizmin revolucionar të vetë-rigjenerimit të përbërësve të tij antioksidues.

AMESON

Pas 23 vitesh kërkimesh, zhvillimi dhe prodhimi të kozmetikës me cilësi profesionale, ne shpallim serinë mjekësore AMESON Skin, duke sjellë të gjitha përfitimet e shkencës në produktet estetike mjekësore.

Emri i gamës AMESON, i frymëzuar nga fjala greke AMESOS (‘menjëherë’), nënvizon përkushtimin tonë për kujdesin estetik të lëkurës mjekësore me rezultate IMMEDIATA.

Acidi Hyaluronic, një përbërës i cili është një burim frymëzimi për ne, është pika fillestare dhe guri themelor i të gjithë gamës AMESON.