AHA Preparation Lotion
AHA Preparation Lotion

AHA Preparation Lotion

Locion për fytyrën me AHA që redukton aciditetin (pH) e lekurës dhe rrit efikasitetin e produkteve kozmetike. Për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Acidi glikolik dhe laktik ofron një eksfolijim të butë, duke e rigjallëruar dhe tërhequr lëkurën, pa shkaktuar irritim apo tharje. Lëkura zbardhet dhe merr më shumë shkëlqim prej ekstrakteve të peonit. Damsel, Iramoist dhe kamomili kanë veprim hidratues dhe astrigjent. Nuk përmban surfaktantë dhe as alkol. Ka një pH 3.5.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në fytyrë me anë të një pambuku.

Ingreditetët kryesorë: Lactic Acid 3%, Glycolic Acid 2%, Peonia Flower Extract, Allantoin, Hamamelis Extract, Iramoistgs, A-Bisabolol.

EUR 20.00

Sasia
1
Përmasa
210 mL
Kategoria
Pastruesit & Locionet
Llojet e lekures
te gjitha llojet
share