Cleanser Wash
Cleanser Wash

Cleanser Wash

Sapun i lëngshëm fytyre, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Sapun që përmban pastrues surfaktantë te butë, i përforcuar me wheat gluten (një proteinë gruri) që ofron hidratim. Largon efektivisht papastërtitë dhe make up-in, pa shkaktuar tharje dhe irritim.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në të gjithë fytyrën me lëvizje rrethore dhe hiqe me një pambuk/copë të lagur.

Ingreditetët kryesorë: Olive Oil, Arginine, Osmopure, MMW Hyaluronic Acid.

EUR 15.00

Sasia
1
Përmasa
210 mL
Kategoria
Pastruesit & Locionet
Llojet e lekures
normale, te gjitha llojet
share