White Argile Mask
White Argile Mask

White Argile Mask

Maskë pastruese me argjilë të bardhe, për lëkurën me probleme me pigmentimin.

Veprimi: Një maskë argjile që përmban Asyntra (Hexylresorcinol & Ethyl Linoleate) që përshpejton degradimin proteolitik të tirosinazës, për efektet e menjëhershme në rregullimin e tonit të lëkurës. Aloe Vera, Panthenol dhe Calmosensine hidratojnë dhe zbusin lëkurën. Ajo heq mbetjet dhe sebumin e tepërt nga lëkura, duke rezultuar në një ton më të unifikuar dhe me shkëlqim.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lejoje të thahet dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesorë: White Clay, Asyntra, Calmosensine, Panthenol, Aloe Vera, A-Bisabolol, Allantoin.

EUR 28.00

Sasia
1
Përmasa
50 mL
Kategoria
Glow
Llojet e lekures
te gjitha llojet
share