Retinoid C Serum
Retinoid C Serum

Retinoid C Serum

Serum riparues, antioksidues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Përmirëson pamjen dhe cilësinë e lëkurës me rrudha të imëta, probleme me pigmentimin dhe njolla të errëta, duke rritur shkëlqimin e saj dhe duke rezultuar në një ton të barabartë të lëkurës. Mbron lëkurën nga stresi oksidativ. Rregullon teksturën e lëkurës dhe ofron shumë efekte, falë kombinimit potent të Retinoid HPR dhe vitaminës C.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurën e pastruar duke masazhuar derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Retinoid 1%, Acidi askorbik (Acidi 3-O-etilik askorbik), Vitamina E, Panthenol.

EUR 41.00

Sasia
1
Përmasa
20 mL
Kategoria
Retin Repair
Llojet e lekures
te gjitha llojet
share