Caviar Ω3-Ω6 Eye Cream
Caviar Ω3-Ω6 Eye Cream

Caviar Ω3-Ω6 Eye Cream

Krem me caviar për zonën e syve, i përforcuar me acide yndyrore Omega-3 dhe Omega-6, të destinuara posaçërisht për zonën përreth syve.

Veprimi: Hidraton duke forcuar barrirën lëkurore dhe reduktuar humbjen e ujit, stimulon prodhimin natyral të kolagjenit dhe përmirëson pamjen në zonën e syve, duke zvogëluar rrudhat, rrathët e zinj dhe enjtjen e syve.

Përdorimi: Apliko përreth syve (jo në qepallë) dhe masazho butësisht derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Caviar i Zi, Salmo Ovum, Moist 24, Matrixyl, Kafeinë, Vitamina E, Vitamina F (Acidi Linoleik, Acidi Linolenic), A-Bisabolol, Panthenol.

EUR 30.00

Sasia
1
Përmasa
20 mL
Kategoria
Caviar Therapy
Llojet e lekures
te gjitha llojet
share