Biphase Eye Make Up Remover
Biphase Eye Make Up Remover

Biphase Eye Make Up Remover

Produkt pastrues dy-fazor (vaj, ujë) për zonën rreth syve.

Veprimi: Një produkt pastrimi me aloe dhe me një përzierje të veçantë të vajrave bimore jo-irrituese për heqjen e shpejtë dhe të lehtë të grimit nga zona e ndjeshme e syve. E heq lehtësisht grimin pa shkaktuar irritim dhe thatësi.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në zonën rreth syve duke përdorur pambuk. Shkunde mirë para përdorimi.

Ingredientët kryesorë: Emollients Blend Oils, Aloe Vera.

EUR 21.00

Sasia
1
Përmasa
210 mL
Kategoria
Kujdesi i Syve
Llojet e lekures
dehidratuar, te gjitha llojet
share