Double Caviar Ω3-Ω6 Serum
Double Caviar Ω3-Ω6 Serum

Double Caviar Ω3-Ω6 Serum

Serum ushqyes me caviar i përforcuar me acide yndyrore Omega-3 dhe Omega-6, për lëkurën e lodhur dhe të matuaruar.

Veprimi: Ajo ushqen dhe përmirëson pamjen e lëkurës me rrudha dhe shenja të lodhjes, duke e lënë lëkurën të tonifikuar dhe freskuar. Produkti është i pasur në acide yndyrore, vitamina, proteina, aminoacide, Inca Omega Oil, Evening Primrose, të cilat së bashku kontribuojnë në rregullimin e barrierës lëkurore, mbrojtje të membranës qelizore dhe krijimin e filtrave me veti mbrojtëse për lëkurën e lodhur.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurën e pastruar, duke masazhuar derisa të përthithet. Shkunde mirë përpara përdorimit.

Ingredientët kryesorë: Caviar i Zi, Salmo Ovum, Vaj Inca Omega (Ω3, Ω6, Ω9, Tocopherol), Vitamina F (Acidi Linoleic, Acidi Linolenic), Evening Primrose Oil, Vitamina E, Aloe Vera.

EUR 40.00

Sasia
1
Përmasa
20 mL
Kategoria
Caviar Therapy
Llojet e lekures
dehidratuar, te gjitha llojet
share