Caviar Ω3-Ω6 Mask
Caviar Ω3-Ω6 Mask

Caviar Ω3-Ω6 Mask

Maskë për fytyrën, me caviar, e përforcuar me acide yndyrore Omega-3 Omega-6, për lëkurë të lodhur dhe të maturuar.

Veprimi: Hidraton duke forcuar barrirën lëkurore dhe reduktuar humbjen e ujit, stimulon prodhimin natyral të kolagjenit. Vitamina F dhe oligopeptidet Matrixyl 3000 kanë forcojnë mbrojtjen e lëkurës, reduktojnë rrudhat dhe linjat e mimikës, ashpërsinë e lëkurës dhe stimulojnë prodhimin e kolagjenit dhe fibronektinës. Përbërësi i tij Chromocare krijon efekt të fortë anti-age.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lëre të thahet pjesërisht, masazhoje teksa e heq me ujë.

Ingredientët kryesorë: Caviar i Zi, Salmo Ovum, Chromocare, Matrixyl 3000, Vitamina F (Linoleic Acid, Acidi Linolenic), Kompleksi i vitaminave E-C-F, Vaji i Avokados, Shea Butter, Kaolin, Red Clay.

EUR 33.00

Sasia
1
Përmasa
50 mL
Kategoria
Caviar Therapy
Llojet e lekures
dehidratuar, te gjitha llojet
share