Cleansing Tonic Lotion
Cleansing Tonic Lotion

Cleansing Tonic Lotion

Tonik pastrues pa alkool dhe surfaktantë, për lëkurë normale, të thatë, mikse dhe sensitive.

Veprimi: Heq papastërtitë dhe yndyrën e tepërt nga lëkura, duke e rigjallëruar atë pa shkaktuar tharje apo irritim.
Përmban ekstrakt lime, kamomili dhe vitaminë F, të cilat rigjallërojnë e hidratojnë lëkurën, si dhe reduktojnë dukjen e poreve.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në fytyrë duke përdorur pambuk.

Ingredientët kryesorë: Vitamin F (Linoleic Acid, Linolenic Acid), Chamomille Extract, Tiglio Extract.

EUR 13.00

Sasia
1
Përmasa
210 mL
Kategoria
Pastruesit & Locionet
Llojet e lekures
e thate, mikse, sensitive, normale
share