Glow C 12%
Glow C 12%

Glow C 12%

Serum me vitamin C të pastër dhe esktrakt peony, për lëkurat me probleme me pigmentimin dhe njolla.

Veprimi: Vitamina C e pastër në formë pluhuri (L-askorbik acid) prodhon një serum me solucion në një përmbajtje prej 12% në sinergji me Peonia Extract dhe Acid Fytik, para përdorimit të parë. Vitamina C kryen një gamë të gjerë veprimesh: antioksidues, hidratues, forcues, rigjenerues dhe zbardhues. Ekstrakt Peonia (biofermentation) dhe Acidi Phitic pengojnë formimin e melaninës duke reduktuar njollat dhe pigmentimin.

Përdorimi: Shtyp valvulën për lirimin e pluhurit dhe shkunde mirë derisa të jetë tretur plotësisht. Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesorë: L-Ascorbic Acid 12%, A-Bisabolol, Aloe Vera, Peonia Flower Extract 1%, Phytic Acid.

EUR 36.00

Sasia
1
Përmasa
10 mL
Kategoria
Glow
Llojet e lekures
te gjitha llojet
share