Multi Hydrating Cream
Multi Hydrating Cream

Multi Hydrating Cream

Krem për fytyrën, me një veprim të plotë hidratues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Forcon rezervat ujore të lëkurës dhe parandalon humbjen transdermale të ujit në të, duke ruajtur ekuilibrin e lagështisë së saj. Elementi kryesor, acidi hyaluronik, me dy peshë molekulare (MW dhe LW), kombinuar me Moist 24, Vitamin E, Shea Butter, Jojoba Oil dhe Panthenol, rezultojnë në një hidratim që zgjat.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri 2 herë në ditë, duke masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: MMW Hyaluronic Acid, LMW Hyaluronic Acid, Moist 24, Vitamin E, Shea Butter, Panthenol, Jojoba Oil.

EUR 35.00

Sasia
1
Përmasa
50 mL
Kategoria
Kremrat
Llojet e lekures
te gjitha llojet
share